omoss2

Om oss

Snickarglädje Stockholm startades i Mars 2009 av Alfons och Erick som äger och driver det än idag. Dom både jobbade länge åt ett stort byggbolag tillsammans och tyckte inte att det var tillräckligt givande och bestämde sig för att starta ett eget bolag.  När dom startade bolaget gjorde dom det med kvalitet och riktigt hantverk i fokus därav namnet Snickarglädje Stockholm, det började som ett litet bolag där dom jobbade och skötte allt själva. Men det visade sig att deras kunder var så nöjda att efterfrågan på våra tjänster ökade snabbt, därmed beslutade dom sig för anställa fler snickare.

”kvalitet & riktigt hantverk”

 
omoss3 
Det var ett stort beslut för oss eftersom kvalitet varit och är vår viktigaste värdering och alltid står i centrum för varje projekt vi är involverade i. Efter långvarigt letande hittade vi tillslut fler snickare som höll med oss om våra kvalitetskrav och arbetstempo och vi har därefter vuxit och utvecklats med ett stadigt tempo. En del av vår utvecklingen i samband med anställningar och kvalitet var att vi blev medlemmar i Sveriges byggmästarförening och är därmed ansluta till svenskt kollektivavtal, detta gör att både våra anställda och våra kunder kan känna sig trygga.

”våra kunder kan känna sig trygga”

I November 2011 övergick vi till ett aktiebolag som en del i utvecklingen av bolaget och idag har vi 9 anställda snickare och en behörig elektriker samt behörig rörmockare och utför alla slags arbeten. Arbetena kan variera allt ifrån möbelsnickeri till totalentreprenader på nybyggnationer och renoveringar av hela hus. Vi försöker alltid erbjuda en helhetslösning för att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder. Istället för att kunder ska behöva leta offerter från varje yrkesgrupp (plattsättare, målare, rörmokare ventilation m.m.) och behöva oroa sig och samordna alla dessa själv. Kan vi alltid erbjuda en offert inklusive allt, vad det än gäller. Detta innebär att vi står för samordningen, kvalitetssäkring och ansvaret av alla yrkesgrupper, som i sin tur gör att vi får så effektiv och kort byggtid som möjligt. Kunden behöver bara ha kontakt med oss oavsett fråga.

Idag jobbar vi på med många nöjda kunder och vi hoppas på att kunna skapa fler nöjda kunder i framtiden.

Med vänlig hälsning/